COVID19 INFORMATIE
Alt text

Uw rust, ons doel!

#TimetoCare #StaySafe #KeepSafe

Bij Estival Group weten we dat de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers het allerbelangrijkste is.

Daarom hebben we deze pagina gemaakt waar u alle bijgewerkte informatie kunt vinden.

Safe Tourism Certified

Als u meer informatie nodig hebt, kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Annuleringsbeleid

In het geval dat uw reservering binnen deze buitengewone sluitingsperiode ligt, bieden wij u de mogelijkheid om de data van de reservering te wijzigen. Het is mogelijk om gratis te annuleren, tot 48 uur voor aankomst.

Als u een actieve reservering hebt in een van onze hotels voor de maanden mei en juni, neem dan contact op met uw reisagent of rechtstreeks met ons als u via www.estivalgroup.com hebt geboekt.

Annuleringsbeleid

Veiligheid en communicatie

De veiligheid van onze gasten en medewerkers blijft onze hoogste prioriteit. Naar aanleiding van de Covid-19 willen we graag enkele aanvullende maatregelen delen die Estival Group neemt om de hoogst mogelijke veiligheidsnormen te garanderen tijdens uw volgende verblijf bij ons:

Seguridad y Comunicación

Aanvullende maatregelen

 1. We hebben het schoonmaakpersoneel uitgebreid en de regelmaat verhoogd waarmee we de kamers, de gemeenschappelijke ruimtes en de privéruimtes van het hotel ontsmetten.
 2. Wij bieden de mogelijkheid om te genieten van 4 soorten ontbijt op de kamer, middels de "take away" service of de roomservice (met een toeslag).
 3. We geven onze werknemers specifieke training en rusten hen uit met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's).
 4. Wij voeren preventieve controles uit bij onze medewerkers, in overeenstemming met de op dat moment geldende regelgeving of gezondheidsvoorschriften.
 5. We nemen dagelijks de lichaamstemperatuur van al onze medewerkers op.
 6. Wij steriliseren de gerechten en het bestek volgens de methoden en met de reinigingsproducten die worden aanbevolen door de gezondheidsautoriteiten.
 7. We hebben een buffetdienst geïmplementeerd die is aangepast aan de huidige gezondheidsvoorschriften, met een aanzienlijke toename van het aantal producten dat voor eenmalig gebruik wordt geserveerd.
 8. We zullen onze klanten gedigitaliseerde menu's met een QR-code ter beschikking stellen, om te vermijden dat deze in de restaurants van hand tot hand gaan.
 1. We houden de veiligheidsafstand tussen de tafels in bars en restaurants in acht.
 2. We beperken de capaciteit in gemeenschappelijke ruimtes en restaurants, om de veiligheidsafstand tussen de klanten te kunnen garanderen.
 3. We zullen het vrijetijds- en entertainmentaanbod aanpassen om de nieuwe hygiënemaatregelen, het capaciteitsbeheer en specifieke maatregelen na te leven zodat de veiligheid gegarandeerd kan worden.
 4. Wij gebruiken reinigingsmiddelen die specifiek worden aanbevolen voor de desinfectie van COVID-19.
 5. Wij stellen onze klanten handgel op alcoholbasis ter beschikking in de gemeenschappelijke ruimtes.
 6. Wij verstrekken een hygiënekit met mondkapje en handgel op alcoholbasis per kamer en per persoon.
 7. We zullen een online pre-check-in service implementeren, voor reserveringen die gedaan worden via ons website www.estivalgroup.com.
 8. Wij bieden de mogelijkheid om onze appartementen te huren op basis van logies.

*Hotel Sporting (Andorra): the SPA will remain closed during this 2020/21 season
in compliance with the preventive security and capacity restriction protocols due to covid-19.


Bij Estival Group garanderen wij u een ruime naleving van de preventie- en hygiënenormen, met inachtneming van de aanbevelingen van de bevoegde autoriteiten, om u de beste ervaring te garanderen in al onze vestigingen, tijdens uw volgende verblijf.

Tot binnenkort!

Laatste update: 06/10/2020 Deze inhoud is door de tijd heen aan veranderingen onderhevig.